ΕΛΛΑΔΑ: Το συγκινητικό γκράφιτι για τους 102 νεκρούς από τη φωτιά στο Μάτι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Το συγκινητικό γκράφιτι για τους 102 νεκρούς από τη φωτιά στο Μάτι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ελληνας Street Artist ζωγράφισε στον τοίχο δημοτικού σχολείου ένα έργο - αφιέρωση στους νεκρούς της πυρκαγιάς στο Μάτι.

Πρόκειται για ένα μικρό παιδί με λαμπερά μάτια κρατά στο χέρι ένα κλαδί γεμάτο με μικρά κόκκινα φρουτάκια σε σχήμα καρδιάς. Το αγόρι φαίνεται να κοιτά προς τον ουρανό, ενώ αν κανείς μετρήσει τα φρουτάκια - καρδιές αυτά είναι 102.

Το εν λόγω έργο αφιερώνει ο Street Artist Αντώνης Χαμπάς στους νεκρούς από την Πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού στο Μάτι. «Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από την τραγωδία στο Μάτι. Αυτό είναι για το μάτι. 102 φουτάκια καρδιές. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» αναφέρει ο καλλιτέχνης που ανέλαβε να βάλει χρώμα στους τοίχους του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας.




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE