ΕΛΛΑΔΑ: Το συγκινητικό γκράφιτι για τους 102 νεκρούς από τη φωτιά στο Μάτι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Το συγκινητικό γκράφιτι για τους 102 νεκρούς από τη φωτιά στο Μάτι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ελληνας Street Artist ζωγράφισε στον τοίχο δημοτικού σχολείου ένα έργο - αφιέρωση στους νεκρούς της πυρκαγιάς στο Μάτι.

Πρόκειται για ένα μικρό παιδί με λαμπερά μάτια κρατά στο χέρι ένα κλαδί γεμάτο με μικρά κόκκινα φρουτάκια σε σχήμα καρδιάς. Το αγόρι φαίνεται να κοιτά προς τον ουρανό, ενώ αν κανείς μετρήσει τα φρουτάκια - καρδιές αυτά είναι 102.

Το εν λόγω έργο αφιερώνει ο Street Artist Αντώνης Χαμπάς στους νεκρούς από την Πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού στο Μάτι. «Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από την τραγωδία στο Μάτι. Αυτό είναι για το μάτι. 102 φουτάκια καρδιές. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» αναφέρει ο καλλιτέχνης που ανέλαβε να βάλει χρώμα στους τοίχους του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας.




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE