Η δήλωση του Τζιμπούρ: «Ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε… »

Η δήλωση του Τζιμπούρ: «Ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε… »

Ο Ράφικ Τζιμπούρ ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση.

Ο Αλγερινός, με δύο δικά του γκολ χάρισε στην ομάδα του το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και όπως ήταν λογικό, αποθεώθηκε από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ στις κερκίδες.

Μετά το τέλος του ματς δήλωσε:

«Οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν στο γήπεδο, έδωσαν το 200% των δυνάμεων τους και έκαναν εύκολο το έργο εμάς, που μπήκαμε στο δεύτερο μέρος. Όταν αποφάσισε ο προπονητής να μπω στο γήπεδο, ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να κάνω αυτό για να «σκοτώσω» το παιχνίδι. Αυτή τη φορά ήμουν εγώ αυτός που πέτυχε το γκολ και είμαι χαρούμενος. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Έχουμε φανταστικό κόσμο. Το απολαμβάνω να ακούω το όνομα μου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.