ΚΥΠΡΟΣ: «Κόκκινος Συναγερμός» για πρόκληση πυρκαγιάς τα δάση

ΚΥΠΡΟΣ: «Κόκκινος Συναγερμός» για πρόκληση πυρκαγιάς τα δάση

Σε επίπεδα «Κόκκινου Συναγερμού» παραμένει ο κίνδυνος έκρηξης και επέκτασης δασικών πυρκαγιών, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, με βάση την πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας Κύπρου.

Το Τμήμα Δασών απευθύνει «θερμότατη έκκληση στο κοινό να αποφύγει πλήρως ενέργειες και δραστηριότητες που πιθανό να προκαλέσουν πυρκαγιά, καθώς και για συνεργασία».

Καλείται το κοινό αν αντιληφθεί καπνό ή φωτιά, μέσα ή κοντά στο δάσος να ενημερώσει αμέσως τον πλησιέστερο Δασικό Σταθμό  ή να τηλεφωνήσει στο 1407 (Τμήμα Δασών) ή  στο 112 (Πυροσβεστική Υπηρεσία).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Ξεκινά σήμερα 12 Μαΐου επίσημα η αποστολή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία αναμένεται εντός Μαΐου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE