Όταν η Κόνι Μεταξά γυμνάζεται μαζί με την Ιωάννα Μπέλλα - VIDEO

Όταν η Κόνι Μεταξά γυμνάζεται μαζί με την Ιωάννα Μπέλλα - VIDEO

 H γυμναστική των δύο κοριτσιών που τρέλανε το διαδίκτυο... 

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, που πρόσφατα ανήρτησε μία από τις πιο σέξι φωτογραφίες της στο Instagram, γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά προκειμένου να είναι άψογη στις εμφανίσεις της δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Ελλάδας

Η καλλιτέχνης,πόσταρε μία ακόμη ημέρα της στο γυμναστήριο, ωστόσο, δεν ήταν μόνη της. Στο ίδιο γυμναστήριο ήταν και η Ιωάννα Μπέλλα. Μάλιστα, η Κόνι Μεταξά την τράβηξε βίντεο να γυμνάζεται χωρίς εκείνη να το καταλάβει.

Δείτε το:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE