Νίκος Αναστασιαδής: «Δεν ήταν δύσκολη η επιλογή του Γιώργου Σαββίδη»

Νίκος Αναστασιαδής: «Δεν ήταν δύσκολη η επιλογή του Γιώργου Σαββίδη»

Δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους προχώρησε στο Προεδρικό Μέγαρο την Πέμπτη (30/5), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναφερόμενος στον νέο Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσια Τάξης. 

Αναφερόμενος με την επιλογή του ο ίδιος απάντησε ότι δεν ήταν δύσκολο το να καταλήξει στον Γιώργο Σαββίδη. Συγκεκριμένα τόνισε ότι πήρε τις αποφάσεις του και όπως γνωρίζουμε ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης θα είναι ο Γιώργος Σαββίδης, δικηγόρος με μακρά πορεία και κατάγεται από μια οικογένεια που ασχολείται με την δικαιοσύνη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε γύρω στις 11:00 της Πέμπτης η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στο πλαίσιο της οποίας ο παραιτηθείς Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου, κατάθεσε τα νομοσχέδια για τη μεταρρύθμιση του συστήματος δικαιοσύνης.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.