Αναλαμβάνει καθήκοντα ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης

Αναλαμβάνει καθήκοντα ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης

Στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής (31/5) πραγματοποιείται, στο Προεδρικό Μέγαρο η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης.

Επίσημα την θέση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, αναλαμβάνει ο Γιώργος Σαββίδης, ύστερα από την παραίτηση του Ιωνά Νικολάου. 

Το μεσημέρι, μετά την τελετή διαβεβαίωσης, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τελετή παραλαβής/παράδοσης του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο Γιώργος Σαββίδης είναι δικηγόρος ο οποίος κατάγεται από την Αμμόχωστο και κατοικεί στην Λεμεσό.

Ασχολείται με το ναυτικό δίκαιο και ναυτιλιακά θέματα και είναι γιος του πρώην Δικαστή του Ανωτάτου, Λουκή Σαββίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE