Αναλαμβάνει καθήκοντα ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης

Αναλαμβάνει καθήκοντα ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης

Στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής (31/5) πραγματοποιείται, στο Προεδρικό Μέγαρο η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης.

Επίσημα την θέση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, αναλαμβάνει ο Γιώργος Σαββίδης, ύστερα από την παραίτηση του Ιωνά Νικολάου. 

Το μεσημέρι, μετά την τελετή διαβεβαίωσης, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τελετή παραλαβής/παράδοσης του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο Γιώργος Σαββίδης είναι δικηγόρος ο οποίος κατάγεται από την Αμμόχωστο και κατοικεί στην Λεμεσό.

Ασχολείται με το ναυτικό δίκαιο και ναυτιλιακά θέματα και είναι γιος του πρώην Δικαστή του Ανωτάτου, Λουκή Σαββίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE