Αναλαμβάνει καθήκοντα ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης

Αναλαμβάνει καθήκοντα ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης

Στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής (31/5) πραγματοποιείται, στο Προεδρικό Μέγαρο η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης.

Επίσημα την θέση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, αναλαμβάνει ο Γιώργος Σαββίδης, ύστερα από την παραίτηση του Ιωνά Νικολάου. 

Το μεσημέρι, μετά την τελετή διαβεβαίωσης, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τελετή παραλαβής/παράδοσης του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο Γιώργος Σαββίδης είναι δικηγόρος ο οποίος κατάγεται από την Αμμόχωστο και κατοικεί στην Λεμεσό.

Ασχολείται με το ναυτικό δίκαιο και ναυτιλιακά θέματα και είναι γιος του πρώην Δικαστή του Ανωτάτου, Λουκή Σαββίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE