ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» ο ταγματάρχης Γιαννάκης Φυτίδης – Υπέστη εγκεφαλικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» ο ταγματάρχης Γιαννάκης Φυτίδης – Υπέστη εγκεφαλικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο 55χρονος ταγματάρχης της Εθνικής Φρουράς, άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη (30/5).

Σύμφωνα με το Τρίτο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο άτυχος Γιαννάκης Φυτίδης, τις προηγούμενες ημέρες υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου την Πέμπτη (30/5) άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο ταγματάρχης που καταγόταν από την Έμπα της Πάφου και κατοικούσε στο Δάλι, απεβίωσε σε ηλικία μόλις 55 ετών. Καταλείπει δύο ανήλικες θυγατέρες.

Η κηδεία του Γιαννάκη Φυτίδη είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (31/5) από τον ιερό ναό Παναγιάς Ευαγγελίστριας.

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια του εκλιπόντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.