Θα μας τρελάνουν; Τον έβαλαν φυλακή επειδή...πήγε νωρίτερα στη δουλειά!

Θα μας τρελάνουν; Τον έβαλαν φυλακή επειδή...πήγε νωρίτερα στη δουλειά!

Θα περίμενε κανείς να τον επαινέσουν, ίσως να τον αναδείξουν και υπάλληλο του μήνα. Αντί αυτού όμως, τον έστειλαν στο κελί.

Αυτό συνέβη σε έναν εργαζόμενο στην Τζόρτζια των ΗΠΑ ο οποίος... τόλμησε να πάει δύο ώρες νωρίτερα για δουλειά. Αποτέλεσμα αυτού; Του επεβλήθη ποινή φυλάκισης 30 ημερών.

Ο Κέβιν ΜακΓκιλ εργάζεται σε μία ιδιωτική εταιρεία καθαριότητας. Μία ημέρα, έπιασε δουλειά λίγα λεπτά πριν από τις 5 το πρωί, ξεκινώντας να μαζεύει τα σκουπίδια στο Σάντι Σπρινγκς. Ομως, στην περιοχή επιτρέπεται κάτι τέτοιο μόνο από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Εξαιτίας του παραπτώματός του, το δικαστήριο του επέβαλλε 30 ημέρες φυλάκιση, ως παραδειγματισμό όπως είπε ο εισαγγελέας, προκειμένου να μην αρχίσουν όλοι οι συνάδελφοί του να μαζεύουν τα σκουπίδια νωρίτερα από ότι πρέπει.

Sandy Springs solicitor Bill Riley said that it was the right decision to punish McGill, rather than his company, Waste Management

«Εμεινα άφωνος. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ», παραδέχθηκε ο ΜακΓκιλ μιλώντας στο WABC.

Ετσι, θα περάσει κάθε σαββατοκύριακο των επόμενων τριών μηνών στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του αλλά παράλληλα να συνεχίσει να εργάζεται τις καθημερινές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE