ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Κάηκε ολοσχερώς η οικία - Διέμεναν οικογένεια με δύο παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Κάηκε ολοσχερώς η οικία - Διέμεναν οικογένεια με δύο παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά διέμενε στην οικία που ξέσπασε πυρκαγιά, το μεσημέρι της Παρασκευής (31/5) στην Ανάγεια. 

Της Γεωργίας Παππούτα

Κάηκε ολοσχερώς η οικία στην οποία ξέσπασε η φωτιά και στη συνέχεια πήρε διαστάσεις λόγω της ξύλινης οροφής.  

Όπως πληροφορούμαστε την εν λόγω οικία ενοικίαζε οικογένεια από την Ρουμανία, με δύο ανήλικα παιδιά και δυστυχώς έχασαν όλα τα υπάρχοντα τους.  

Ευτυχές είναι το γεγονός ότι την ώρα που ξέσπασε η φωτιά δεν βρισκόταν κανένας εντός της οικίας, ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι προκλήθηκε από βλάβη σε ηλεκτρική συσκευή. 

Παρά την άμεση ανταπόκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την γρήγορη κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οικία κάηκε ολοσχερώς με την οικογένεια που διέμενε να βρίσκεται προσωρινά σε φιλικό σπίτι.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE