Πρόεδρος για ΓεΣΥ: «Μια ιστορική ημέρα ξημέρωσε» - Απάντηση Παμπορίδη με αιχμές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρόεδρος για ΓεΣΥ: «Μια ιστορική ημέρα ξημέρωσε» - Απάντηση Παμπορίδη με αιχμές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την 1η Ιουνίου, τέθηκε σε λειτουργία το Γενικό Σχέδιο Υγείας στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, καλωσόρισε το ΓεΣΥ μέσω Twitter γράφοντας: «Μια ιστορική μέρα ξημέρωσε για τον τόπο μας. Μια μέρα που σηματοδοτεί ίσως τη μεγαλύτερη κοινωνική κατάκτηση στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αποφασιστικά, υπεύθυνα, με υπομονή προχωρούμε μπροστά. Καλή αρχή #ΓεΣΥ!». 

Στο tweet του Προέδρου, απάντησε ο τέως υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, ο οποίος αφού τον συνεχάρη, σημείωσε: «Το πίστεψες, το στήριξες και αντιστάθηκες στις σειρήνες της αντίδρασης και του κατεστημένου παραμένοντας σταθερά δίπλα στο ασθενή και τον απλό πολίτη».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Σε ότι με αφορά σε ευχαριστώ για όλη τη στήριξη».

Ο κ. Παμπορίδης, καλωσόρισε και ο ίδιος με δικό του tweet το ΓεΣΥ. «Καλωσόρισες Ψυχή μου! Καλό ΓεΣΥ Συνάνθρωποι!!!» έγραψε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE