Πρόεδρος για ΓεΣΥ: «Μια ιστορική ημέρα ξημέρωσε» - Απάντηση Παμπορίδη με αιχμές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρόεδρος για ΓεΣΥ: «Μια ιστορική ημέρα ξημέρωσε» - Απάντηση Παμπορίδη με αιχμές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την 1η Ιουνίου, τέθηκε σε λειτουργία το Γενικό Σχέδιο Υγείας στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, καλωσόρισε το ΓεΣΥ μέσω Twitter γράφοντας: «Μια ιστορική μέρα ξημέρωσε για τον τόπο μας. Μια μέρα που σηματοδοτεί ίσως τη μεγαλύτερη κοινωνική κατάκτηση στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αποφασιστικά, υπεύθυνα, με υπομονή προχωρούμε μπροστά. Καλή αρχή #ΓεΣΥ!». 

Στο tweet του Προέδρου, απάντησε ο τέως υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, ο οποίος αφού τον συνεχάρη, σημείωσε: «Το πίστεψες, το στήριξες και αντιστάθηκες στις σειρήνες της αντίδρασης και του κατεστημένου παραμένοντας σταθερά δίπλα στο ασθενή και τον απλό πολίτη».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Σε ότι με αφορά σε ευχαριστώ για όλη τη στήριξη».

Ο κ. Παμπορίδης, καλωσόρισε και ο ίδιος με δικό του tweet το ΓεΣΥ. «Καλωσόρισες Ψυχή μου! Καλό ΓεΣΥ Συνάνθρωποι!!!» έγραψε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE