ΠΑΦΟΣ: Δεν της συγχώρεσαν το λάθος οι δράστες - Άναυδη όταν επέστρεψε σπίτι

ΠΑΦΟΣ: Δεν της συγχώρεσαν το λάθος οι δράστες - Άναυδη όταν επέστρεψε σπίτι

Χρυσαφικά αξίας τεσσάρων περίπου χιλιάδων ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από κατοικία ιδιοκτησίας γυναίκας σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από την ιδιοκτήτρια της κατοικίας στο χωριό Γαλαταριά ότι ενώ απουσίαζε από το σπίτι της άγνωστοι απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά αξίας τεσσάρων περίπου χιλιάδων ευρώ.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και όπως διαπίστωσαν οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία από ξεκλείδωτη πόρτα της κουζίνας.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE