ΠΑΦΟΣ: Δεν της συγχώρεσαν το λάθος οι δράστες - Άναυδη όταν επέστρεψε σπίτι

ΠΑΦΟΣ: Δεν της συγχώρεσαν το λάθος οι δράστες - Άναυδη όταν επέστρεψε σπίτι

Χρυσαφικά αξίας τεσσάρων περίπου χιλιάδων ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από κατοικία ιδιοκτησίας γυναίκας σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από την ιδιοκτήτρια της κατοικίας στο χωριό Γαλαταριά ότι ενώ απουσίαζε από το σπίτι της άγνωστοι απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά αξίας τεσσάρων περίπου χιλιάδων ευρώ.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και όπως διαπίστωσαν οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία από ξεκλείδωτη πόρτα της κουζίνας.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE