ΠΑΦΟΣ: Δεν της συγχώρεσαν το λάθος οι δράστες - Άναυδη όταν επέστρεψε σπίτι

ΠΑΦΟΣ: Δεν της συγχώρεσαν το λάθος οι δράστες - Άναυδη όταν επέστρεψε σπίτι

Χρυσαφικά αξίας τεσσάρων περίπου χιλιάδων ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από κατοικία ιδιοκτησίας γυναίκας σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από την ιδιοκτήτρια της κατοικίας στο χωριό Γαλαταριά ότι ενώ απουσίαζε από το σπίτι της άγνωστοι απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά αξίας τεσσάρων περίπου χιλιάδων ευρώ.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και όπως διαπίστωσαν οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία από ξεκλείδωτη πόρτα της κουζίνας.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE