ΠΑΦΟΣ: Δεν της συγχώρεσαν το λάθος οι δράστες - Άναυδη όταν επέστρεψε σπίτι

ΠΑΦΟΣ: Δεν της συγχώρεσαν το λάθος οι δράστες - Άναυδη όταν επέστρεψε σπίτι

Χρυσαφικά αξίας τεσσάρων περίπου χιλιάδων ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από κατοικία ιδιοκτησίας γυναίκας σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από την ιδιοκτήτρια της κατοικίας στο χωριό Γαλαταριά ότι ενώ απουσίαζε από το σπίτι της άγνωστοι απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά αξίας τεσσάρων περίπου χιλιάδων ευρώ.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και όπως διαπίστωσαν οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία από ξεκλείδωτη πόρτα της κουζίνας.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE