ΑΘΗΝΑ: Ανδρας ανασύρθηκε νεκρός από τις γραμμές του μετρό

ΑΘΗΝΑ: Ανδρας ανασύρθηκε νεκρός από τις γραμμές του μετρό

Ενα τραγικό περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί του Σαββάτου (1/6), στον σταθμό «Αγ. Αντώνιος» του μετρό της Αθήνας.

Ενας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τις γραμμές του μετρό.

Όπως αναφέρει το iEfimerida.gr πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 6 το πρωί του Σαββάτου (1/6) και στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα, που επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του.

Δυστυχώς, ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, ενώ δεν είναι γνωστές ακόμη οι συνθήκες της πτώσης του στις γραμμές του μετρό.

Η κυκλοφορία των συρμών διακόπηκε για αρκετή ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε στο μετρό και το απόγευμα την Παρασκευής, όταν εντοπίστηκε άνδρας να περπατά στις γραμμές, μέσα στη σήραγγα, από τον σταθμό «Συγγρού Φιξ» προς τον «Ν. Κόσμο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE