ΑΘΗΝΑ: Ανδρας ανασύρθηκε νεκρός από τις γραμμές του μετρό

ΑΘΗΝΑ: Ανδρας ανασύρθηκε νεκρός από τις γραμμές του μετρό

Ενα τραγικό περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί του Σαββάτου (1/6), στον σταθμό «Αγ. Αντώνιος» του μετρό της Αθήνας.

Ενας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τις γραμμές του μετρό.

Όπως αναφέρει το iEfimerida.gr πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 6 το πρωί του Σαββάτου (1/6) και στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα, που επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του.

Δυστυχώς, ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, ενώ δεν είναι γνωστές ακόμη οι συνθήκες της πτώσης του στις γραμμές του μετρό.

Η κυκλοφορία των συρμών διακόπηκε για αρκετή ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε στο μετρό και το απόγευμα την Παρασκευής, όταν εντοπίστηκε άνδρας να περπατά στις γραμμές, μέσα στη σήραγγα, από τον σταθμό «Συγγρού Φιξ» προς τον «Ν. Κόσμο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE