ΑΘΗΝΑ: Ανδρας ανασύρθηκε νεκρός από τις γραμμές του μετρό

ΑΘΗΝΑ: Ανδρας ανασύρθηκε νεκρός από τις γραμμές του μετρό

Ενα τραγικό περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί του Σαββάτου (1/6), στον σταθμό «Αγ. Αντώνιος» του μετρό της Αθήνας.

Ενας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τις γραμμές του μετρό.

Όπως αναφέρει το iEfimerida.gr πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 6 το πρωί του Σαββάτου (1/6) και στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα, που επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του.

Δυστυχώς, ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, ενώ δεν είναι γνωστές ακόμη οι συνθήκες της πτώσης του στις γραμμές του μετρό.

Η κυκλοφορία των συρμών διακόπηκε για αρκετή ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε στο μετρό και το απόγευμα την Παρασκευής, όταν εντοπίστηκε άνδρας να περπατά στις γραμμές, μέσα στη σήραγγα, από τον σταθμό «Συγγρού Φιξ» προς τον «Ν. Κόσμο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE