ΑΘΗΝΑ: Ανδρας ανασύρθηκε νεκρός από τις γραμμές του μετρό

ΑΘΗΝΑ: Ανδρας ανασύρθηκε νεκρός από τις γραμμές του μετρό

Ενα τραγικό περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί του Σαββάτου (1/6), στον σταθμό «Αγ. Αντώνιος» του μετρό της Αθήνας.

Ενας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τις γραμμές του μετρό.

Όπως αναφέρει το iEfimerida.gr πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 6 το πρωί του Σαββάτου (1/6) και στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα, που επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του.

Δυστυχώς, ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, ενώ δεν είναι γνωστές ακόμη οι συνθήκες της πτώσης του στις γραμμές του μετρό.

Η κυκλοφορία των συρμών διακόπηκε για αρκετή ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε στο μετρό και το απόγευμα την Παρασκευής, όταν εντοπίστηκε άνδρας να περπατά στις γραμμές, μέσα στη σήραγγα, από τον σταθμό «Συγγρού Φιξ» προς τον «Ν. Κόσμο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.