ΠΑΦΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 34χρονου - Έφυγε από το νοσοκομείο και έκτοτε δεν τον είδε κανείς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 34χρονου - Έφυγε από το νοσοκομείο και έκτοτε δεν τον είδε κανείς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2019 ότι, ελλείπει από την κατοικία του στην επαρχία Πάφου, ο 34χρονος Kevin Joseph Coyle, Βρετανικής καταγωγής, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Ο 34χρονος, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν, το απόγευμα της Τετάρτης, 29 Μαΐου, 2019, είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για λόγους υγείας και αποχώρησε από το νοσοκομείο γύρω στις 10.30 το βράδυ της ίδιας μέρας.

Έκτοτε απουσιάζει από την κατοικία του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE