ΠΑΦΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 34χρονου - Έφυγε από το νοσοκομείο και έκτοτε δεν τον είδε κανείς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 34χρονου - Έφυγε από το νοσοκομείο και έκτοτε δεν τον είδε κανείς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2019 ότι, ελλείπει από την κατοικία του στην επαρχία Πάφου, ο 34χρονος Kevin Joseph Coyle, Βρετανικής καταγωγής, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Ο 34χρονος, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν, το απόγευμα της Τετάρτης, 29 Μαΐου, 2019, είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για λόγους υγείας και αποχώρησε από το νοσοκομείο γύρω στις 10.30 το βράδυ της ίδιας μέρας.

Έκτοτε απουσιάζει από την κατοικία του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE