Απίθανη ανατροπή – Έχασε το πρώτο ματς 0-4 και κέρδισε στα πέναλτι στον επαναληπτικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανη ανατροπή – Έχασε το πρώτο ματς 0-4 και κέρδισε στα πέναλτι στον επαναληπτικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ξαμάξ έκανε απίθανη ανατροπή στον επαναληπτικό με την Ααράου, ανέτρεψε το 0-4 του πρώτου αγώνα και έμεινε στην πρώτη κατηγορία.

Η Ααράου, που τερμάτισε στη 2η θέση της δεύτερης κατηγορίας, είχε κερδίσει πριν λίγες ημέρες με 4-0 εκτός έδρας την Ξαμάξ στα μπαράζ για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία της Ελβετίας. Ο επαναληπτικός, λοιπόν, λογικά έμοιαζε με τυπική διαδικασία. Παρόλα αυτά, είδαμε την ανατροπή της χρονιάς!

Η Ξαμάξ μπήκε αποφασισμένη και από το 20’ μέχρι το 38’ πέτυχε τρία γκολ για να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της 3-0! Το «χρυσό» τέταρτο γκολ ήρθε στο 72’ και το παιχνίδι πήγε στην παράταση κόντρα σε όλες τις προβλέψεις. Τίποτα δεν άλλαξε στα 30’ του έξτρα χρόνου, με την Ξαμάξ να ολοκληρώνει τη μεγάλη ανατροπή παραμονής, κερδίζοντας στα πέναλτι!

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE