ΕΛΛΑΔΑ

Αποτρόπαιο έγκλημα στην Αλβανία! Πήρε άδεια από τις φυλακές και σκότωσε σύζυγο και πεθερά

Αποτρόπαιο έγκλημα στην Αλβανία! Πήρε άδεια από τις φυλακές και σκότωσε σύζυγο και πεθερά

Έβαλε τέλος στη ζωή του μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών του.

Σοκ στα Τίρανα! 32χρονος Αλβανός, τρόφιμος των φυλακών της Κω, με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για κλοπές σε αυτοκίνητα στη Ρόδο, σκότωσε στο Λαπράκ στα Τίρανα την σύζυγο και την πεθερά του και αυτοκτόνησε, ενώπιον των 3 παιδιών του, ενώ τελούσε σε 7ήμερη άδεια!

Πρόκειται για τον Emiljano Rustemi, που ενεπλάκη με τον ομοεθνή του Salvador Mala, 22 ετών, στη µεγαλύτερη µέχρι σήµερα υπόθεση κλοπών και διαρρήξεων που απασχόλησε το νησί.

Ο Emiljano Rustemi έλαβε συγκεκριμένα τη Δευτέρα άδεια από τις φυλακές της Κω, όπως εξάλλου και στο παρελθόν και αφού παραβίασε την απαγόρευση εξόδου του από την Κω, επέστρεψε στην Αλβανία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αλβανικό τύπο τα ξημερώματα της Τρίτης και συγκεκριμένα περί ώραν 05.55 μετέβη στην οικία της 65χρονης πεθεράς του Engjellyshe Shagiri στην οποία διέμενε η 28χρονη σύζυγός του Izaura και τα τρία τους παιδιά και ζήτησε να της μιλήσει.

Η σχέση του ζευγαριού φέρεται να περνούσε κρίση και η 28χρονη του είχε δηλώσει την πρόθεσή της να χωρίσουν.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr αφού μπήκε στο σπίτι κλείστηκε σε ένα δωμάτιο με τη σύζυγο του και άρχισαν να συζητούν μέχρι που έβγαλε μέσα από ένα σακίδιο που έφερε μαζί του ένα αυτόματο όπλο τύπου Kαλάσνικοφ και την σκότωσε.

Η πεθερά του μπήκε έντρομη στο δωμάτιο και δέχτηκε και η ίδια βολές από το ίδιο αυτόματο όπλο, ενώ στη συνέχεια ο 32χρονος αυτοκτόνησε ενώπιον των τριών παιδιών του!

Την ίδια ώρα άμεση ενημέρωση από τις αρχές της Αλβανίας φέρονται να ζήτησαν οι αντίστοιχες ελληνικές. Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το Βήμα της Κω, ο Αλβανός κρατούμενος ζήτησε και πήρε την περασμένη Δευτέρα άδεια διάρκειας επτά ημερών από την διοίκηση του σωφρονιστικού καταστήματος.

Παρ’ όλο που του είχε απαγορευτεί να φύγει εκτός νησιού, εκείνος βρήκε τρόπο να επιστρέψει στην Αλβανία όπου σκότωσε την γυναίκα του και την πεθερά του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι αρμόδιες αρχές, που ενημερώθηκαν από τη διοίκηση των φυλακών, ζήτησαν από τις αλβανικές με τις οποίες έχουν άριστη συνεργασία λεπτομερή ενημέρωση για τη διπλή δολοφονία και την αυτοκτονία του δράστη. Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν πράγματι πρόκειται για τον αδειούχο κρατούμενο.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top