ΕΛΛΑΔΑ

Tρολάρουν τον Βίτορ Περέιρα

Tρολάρουν τον Βίτορ Περέιρα

Ο Βίτορ Περέιρα κατάφερε σε ένα ακόμα εκτός έδρας ντέρμπι του Ολυμπιακού να γίνει αντικείμενο συζήτησης και τρολαρίσματος στα social media για την συμπεριφορά του. Και δεν αναφερόμαστε στο κοουτσάρισμά του βεβαίως βεβαίως.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, πριν από μερικές μέρες συνελήφθη από τον φακό να κάνει χειρονομίες προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού μπροστά στη Θύρα 13 της Λεωφόρου. Τότε είχε πει πως είχε πάει να επιθεωρήσει τα δίχτυα.

Χθες στο ΟΑΚΑ, μόλις σημειώθηκε το γκολ του Ολυμπιακού έκανε ένα σπριντ που θα ζήλευε ακόμη και αθλητής του στίβου για να πανηγυρίσει, κάνοντας (και πάλι) άσεμνες χειρονομίες προς την πλευρά των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.

Λίγο αργότερα τα social media πήραν φωτιά, με πρωταγωνιστή των σχολίων τον Πορτογάλο προπονητή. «Ο Περέιρα πάλι να ελέγξει το γήπεδο πήγε;», αναρωτιέται ένας χρήστης στο twitter. 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top