Τεχνικές δυσκολίες για το ΓεΣΥ - Οι κυριότερες ανησυχίες των ασθενών

Τεχνικές δυσκολίες για το ΓεΣΥ - Οι κυριότερες ανησυχίες των ασθενών

Για προβλήματα τεχνικής φύσεως που προέκυψαν σήμερα, τρίτη ημέρα εφαρμογής του ΓεΣΥ, πρώτη εργάσιμη ημέρα με όγκο εργασίας, δέχθηκε η Παγκύπρια Ομοσπονδία Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ), σύμφωνα με τον Πρόεδρό της Μάριο Κουλούμα, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι αυτά θα τύχουν επίλυσης.

«Κυρίως τα τηλεφωνήματα που έχουμε δεχτεί από ασθενείς δικαιούχους, οι οποίοι έχουν αποταθεί για υπηρεσίες μέσω του ΓεΣΥ, αφορούν θέματα φαρμάκων. Πρόκειται για ανησυχίες που έχουν κάποιοι ασθενείς όσον αφορά την συμπερίληψη των φαρμάκων στο συνταγολόγιο του ΓεΣΥ. Κάποια φάρμακα  φαίνεται ότι ήταν έλλειψη ή δεν υπήρχαν στο συνταγολόγιο και είναι κάτι που θα διερευνήσουμε», είπε ο κ. Κουλούμας.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE