Νέες συνεργασίες με δύο ειδικούς ανακοίνωσε η Θερμοκοιτίδα Αγάπης

Νέες συνεργασίες με δύο ειδικούς ανακοίνωσε η Θερμοκοιτίδα Αγάπης

Η Θερμοκοιτίδα Αγάπης ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με δύο ειδικούς για εφαρμογή και προώθηση των European Standards of Care for Newborn Health του EFCNI, στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ, στη Λευκωσία και του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

 
Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε συνεργασία με την κα. Πάνη Παντελίδη, NIDCAP Consultant, Senior Faculty of the Family and Infant Neurodevelopmental Education (FINE), Νεογνολογική Φυσιοθεραπεύτρια NDT και τον κ. Νικόλα Αντωνιάδη, Ψυχαναλυτικό Ψυχοθεραπευτή Παιδιών και Εφήβων, εγγεγραμμένο μέλος του ACP (Association of Child Psychotherapists, UK).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Αριστοτέλους: Αποφασίστηκε ο διορισμός της σε Γεν. Διευθύντρια - Εισήγηση για διαθεσιμότητά της

Λετυμπιώτης για Αριστοτέλους: Αποφασίστηκε ο διορισμός της σε Γεν. Διευθύντρια - Εισήγηση για διαθεσιμότητά της

Οι θεσμοθετημένες διαδικασίες, οι οποίες ακολουθούνται σε κάθε περίπτωση, ίσχυσαν και στους διορισμούς των νέων γενικών διευθυντών των υπουργείων, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επισημαίνοντας ότι την πολιτική κατεύθυνση προσδιορίζει ο πολιτικός προϊστάμενος κάθε υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE