Ζητώ αναδιάρθρωση του… ενοικίου μου!

Ζητώ αναδιάρθρωση του… ενοικίου μου!

Μην πάρεις και όρκο ότι άφησες πίσω την κρίση, την απώλεια εισοδήματος και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με την κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας. Τα προβλήματα είναι πολλά.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Η συσσώρευση πολλών σπιτιών, διαμερισμάτων και άλλης ακίνητης περιουσίας δανειοληπτών στα χαρτοφυλάκια των τραπεζών ναι μεν θα ρίξει τις τιμές, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα και καλό για την οικονομική ευμάρεια των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Ας μην ξεχνάμε ότι η κατάρρευση της οικονομίας ήρθε με την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE