Ζητώ αναδιάρθρωση του… ενοικίου μου!

Ζητώ αναδιάρθρωση του… ενοικίου μου!

Μην πάρεις και όρκο ότι άφησες πίσω την κρίση, την απώλεια εισοδήματος και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με την κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας. Τα προβλήματα είναι πολλά.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Η συσσώρευση πολλών σπιτιών, διαμερισμάτων και άλλης ακίνητης περιουσίας δανειοληπτών στα χαρτοφυλάκια των τραπεζών ναι μεν θα ρίξει τις τιμές, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα και καλό για την οικονομική ευμάρεια των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Ας μην ξεχνάμε ότι η κατάρρευση της οικονομίας ήρθε με την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

LIVE: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ, βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή».

BEST OF TOTHEMAONLINE