Η Τράπεζα Κύπρου πώλησε το μερίδιο της στην CNP έναντι €97,5 εκατ

Η Τράπεζα Κύπρου πώλησε το μερίδιο της στην CNP έναντι €97,5 εκατ

Η Τράπεζα Κύπρου προχώρησε σε συμφωνία πώλησης της συμμετοχής της, της τάξης του 49,9%, που κατείχε στην CNP Cyprus Insurance Holdings Limited («CNP CIH») στη CNP Assurances S. A, έναντι τιμήματος €97,5 εκατομμυρίων, πραγματοποιώντας ζημιά €22 εκατ.

 
Με την συναλλαγή αυτή, η Τράπεζα Κύπρου αποχωρεί από μια «περίεργη συνύπαρξη» στην οποία εισήλθε από το 2013, όταν απέκτησε το μερίδιο αυτό στο πλαίσιο της εξαγοράς ορισμένων εργασιών της Λαϊκής Τράπεζας το 2013.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE