Η Τράπεζα Κύπρου πώλησε το μερίδιο της στην CNP έναντι €97,5 εκατ

Η Τράπεζα Κύπρου πώλησε το μερίδιο της στην CNP έναντι €97,5 εκατ

Η Τράπεζα Κύπρου προχώρησε σε συμφωνία πώλησης της συμμετοχής της, της τάξης του 49,9%, που κατείχε στην CNP Cyprus Insurance Holdings Limited («CNP CIH») στη CNP Assurances S. A, έναντι τιμήματος €97,5 εκατομμυρίων, πραγματοποιώντας ζημιά €22 εκατ.

 
Με την συναλλαγή αυτή, η Τράπεζα Κύπρου αποχωρεί από μια «περίεργη συνύπαρξη» στην οποία εισήλθε από το 2013, όταν απέκτησε το μερίδιο αυτό στο πλαίσιο της εξαγοράς ορισμένων εργασιών της Λαϊκής Τράπεζας το 2013.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE