Η Τράπεζα Κύπρου πώλησε το μερίδιο της στην CNP έναντι €97,5 εκατ

Η Τράπεζα Κύπρου πώλησε το μερίδιο της στην CNP έναντι €97,5 εκατ

Η Τράπεζα Κύπρου προχώρησε σε συμφωνία πώλησης της συμμετοχής της, της τάξης του 49,9%, που κατείχε στην CNP Cyprus Insurance Holdings Limited («CNP CIH») στη CNP Assurances S. A, έναντι τιμήματος €97,5 εκατομμυρίων, πραγματοποιώντας ζημιά €22 εκατ.

 
Με την συναλλαγή αυτή, η Τράπεζα Κύπρου αποχωρεί από μια «περίεργη συνύπαρξη» στην οποία εισήλθε από το 2013, όταν απέκτησε το μερίδιο αυτό στο πλαίσιο της εξαγοράς ορισμένων εργασιών της Λαϊκής Τράπεζας το 2013.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE