Η Τράπεζα Κύπρου πώλησε το μερίδιο της στην CNP έναντι €97,5 εκατ

Η Τράπεζα Κύπρου πώλησε το μερίδιο της στην CNP έναντι €97,5 εκατ

Η Τράπεζα Κύπρου προχώρησε σε συμφωνία πώλησης της συμμετοχής της, της τάξης του 49,9%, που κατείχε στην CNP Cyprus Insurance Holdings Limited («CNP CIH») στη CNP Assurances S. A, έναντι τιμήματος €97,5 εκατομμυρίων, πραγματοποιώντας ζημιά €22 εκατ.

 
Με την συναλλαγή αυτή, η Τράπεζα Κύπρου αποχωρεί από μια «περίεργη συνύπαρξη» στην οποία εισήλθε από το 2013, όταν απέκτησε το μερίδιο αυτό στο πλαίσιο της εξαγοράς ορισμένων εργασιών της Λαϊκής Τράπεζας το 2013.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE