Σύμφωνα με τον ΟΑΥ, 5167 επισκέψεις σε ιατρούς του ΓΕΣΥ την Τρίτη 4/6

Σύμφωνα με τον ΟΑΥ, 5167 επισκέψεις σε ιατρούς του ΓΕΣΥ την Τρίτη 4/6

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας ενημερώνει για τους αριθμούς επισκέψεων σε ιατρούς, τους αριθμούς εκτελέσεων συνταγών φαρμάκων και εργαστηριακών εξετάσεων, παραπεμπτικών σε ΕΙ και απαιτήσεων για επισκέψεις και για άλλες δραστηριότητες, που αφορούν την ημέρα 04/06/19 μέχρι τις 17:00 το απόγευμα

 
Σύμφωνα με τον ΟΑΥ το σύνολο επισκέψεων δικαιούχων σε ιατρούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα είναι 5167, οι παραγγελίες εργαστηριακών εξετάσεων είναι 1671, οι συνταγές Φαρμάκων που εκδόθηκαν είναι 3570. τα παραπεμπτικά προς ΕΙ είναι 1296, το σύνολο των εκτελέσεων συνταγών φαρμάκων είναι 2064, το σύνολο των εκτελέσεων εργαστηριακών εξετάσεων ήταν 278.

Το σύνολο απαιτήσεων για επισκέψεις και για άλλες δραστηριότητες από καταλόγους δραστηριοτήτων τους είναι 1044.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE