Σύμφωνα με τον ΟΑΥ, 5167 επισκέψεις σε ιατρούς του ΓΕΣΥ την Τρίτη 4/6

Σύμφωνα με τον ΟΑΥ, 5167 επισκέψεις σε ιατρούς του ΓΕΣΥ την Τρίτη 4/6

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας ενημερώνει για τους αριθμούς επισκέψεων σε ιατρούς, τους αριθμούς εκτελέσεων συνταγών φαρμάκων και εργαστηριακών εξετάσεων, παραπεμπτικών σε ΕΙ και απαιτήσεων για επισκέψεις και για άλλες δραστηριότητες, που αφορούν την ημέρα 04/06/19 μέχρι τις 17:00 το απόγευμα

 
Σύμφωνα με τον ΟΑΥ το σύνολο επισκέψεων δικαιούχων σε ιατρούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα είναι 5167, οι παραγγελίες εργαστηριακών εξετάσεων είναι 1671, οι συνταγές Φαρμάκων που εκδόθηκαν είναι 3570. τα παραπεμπτικά προς ΕΙ είναι 1296, το σύνολο των εκτελέσεων συνταγών φαρμάκων είναι 2064, το σύνολο των εκτελέσεων εργαστηριακών εξετάσεων ήταν 278.

Το σύνολο απαιτήσεων για επισκέψεις και για άλλες δραστηριότητες από καταλόγους δραστηριοτήτων τους είναι 1044.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE