Σύμφωνα με τον ΟΑΥ, 5167 επισκέψεις σε ιατρούς του ΓΕΣΥ την Τρίτη 4/6

Σύμφωνα με τον ΟΑΥ, 5167 επισκέψεις σε ιατρούς του ΓΕΣΥ την Τρίτη 4/6

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας ενημερώνει για τους αριθμούς επισκέψεων σε ιατρούς, τους αριθμούς εκτελέσεων συνταγών φαρμάκων και εργαστηριακών εξετάσεων, παραπεμπτικών σε ΕΙ και απαιτήσεων για επισκέψεις και για άλλες δραστηριότητες, που αφορούν την ημέρα 04/06/19 μέχρι τις 17:00 το απόγευμα

 
Σύμφωνα με τον ΟΑΥ το σύνολο επισκέψεων δικαιούχων σε ιατρούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα είναι 5167, οι παραγγελίες εργαστηριακών εξετάσεων είναι 1671, οι συνταγές Φαρμάκων που εκδόθηκαν είναι 3570. τα παραπεμπτικά προς ΕΙ είναι 1296, το σύνολο των εκτελέσεων συνταγών φαρμάκων είναι 2064, το σύνολο των εκτελέσεων εργαστηριακών εξετάσεων ήταν 278.

Το σύνολο απαιτήσεων για επισκέψεις και για άλλες δραστηριότητες από καταλόγους δραστηριοτήτων τους είναι 1044.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE