ΚΥΠΡΟΣ: Μαχαιρώματα στην κατεχόμενη Λευκωσία– Τρία άτομα στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Μαχαιρώματα στην κατεχόμενη Λευκωσία– Τρία άτομα στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συμπλοκή στην κατεχόμενη Λευκωσία, θα μπορούσε να καταλήξει σε τραγωδία.

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα σε νοσοκομείο έπειτα από συμπλοκή που σημειώθηκε σε συνοικία της κατεχόμενης Λευκωσίας, γύρω στις 20:15 το βράδυ της Τρίτης (4/6).

Ο λόγος της συμπλοκής, παραμένει άγνωστος, ενώ η έρευνα της «αστυνομίας» βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πάντως, όπως σημειώνεται στα τ/κ μέσα ενημέρωσης, οι εμπλεκόμενοι στην συμπλοκή, φαίνεται να συζητούσαν και στην συνέχεια να τραυματίστηκαν από μαχαίρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.