ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» στο σπίτι 26χρονου - Καλλιεργούσε ουσίες σε γλάστρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» στο σπίτι 26χρονου - Καλλιεργούσε ουσίες σε γλάστρες

Και τι δεν βρήκαν στην κατοχή του 26χρονου κάτοικου Λεμεσού, μετά από έλεγχο της Αστυνομίας στην οικία του τα ξημερώματα της Πέμπτης (6/6). 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Πέμπτης (6/6) ομάδα από μέλη της ΥΚΑΝ, επιχείρησε έφοδο στην οικία 26χρονου νεαρού στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού, με αποτέλεσμα να εντοπίσει ποσότητα κάνναβης, χρήματα και άλλα ύποπτα αντικείμενα. 

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν στην αυλή του σπιτιού 9 γλάστρες στις οποίες υπήρχε υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης 8 μέχρι 125 εκατοστά, 134 γραμμάρια ξηρής φυτικής κάνναβης, 15 σφαίρες και το ποσό των 900 ευρώ για το οποίο ο 26χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές απαντήσεις. 

Ο νεαρός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ την Παρασκευή (7/6) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE