ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΦΟΝΟΙ: Πάει δικαστήριο για 7ο διάταγμα ο Μεταξάς

ΚΥΠΡΟΣ - ΦΟΝΟΙ: Πάει δικαστήριο για 7ο διάταγμα ο Μεταξάς

Για άλλη μια φορά πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας την Πέμπτη (6/6) ο 35χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς.

Ενώπιον δικαστηρίου θα οδηγηθεί την Πέμπτη (6/6) ο Νίκος Μεταξάς για να ζητηθεί το 7ο διάταγμα προσωποκράτησής του, μετά από το τελευταίο διάταγμα της περασμένης Πέμπτης (30/5) που αφορούσε 8 ημέρες. 

Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις και τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού, την Τρίτη (4/6), ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, έκανε λόγο για την υπόθεση η οποία «αρχίζει να φτάνει προς το τέλος αφού βρίσκεται σε ένα προχωρημένο στάδιο. Υπάρχουν ωστόσο εξετάσεις οι οποίες συνεχίζονται».

Τα βλέμματα στην λίμνη «Μεμί» 

Όσον αφορά τα επόμενα βήματα της ομάδας ερευνών, όλα τα βλέμματα πλέον στρέφονται προς την λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο όπου θα καταβάλλονται από την Πέμπτη (6/6), προσπάθειες εντοπισμού της 6χρονης Σιέρα. 

Όπως ανέφερε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, η εν λόγω λίμνη, δυσχαιρένει το έργο της ομάδας αφού πρόκειται για τριπλάσιας έκτασης - σε σύγκριση με την Κόκκινη Λίμνη- ενώ η κατάδυση δύτη είναι επικίνδυνη, γι 'αυτό και θα γίνει μόνο εάν βρεθεί σημαντικό εύρημα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top