ΚΥΠΡΟΣ

Τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα για τον Λαΐφη

Τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα για τον Λαΐφη

Ο Τάσος Μητρόπουλος βρέθηκε χθες στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση.

Όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη και πιο κάτω, σας παρουσιάζουμε δημοσιεύματα από την Ελλάδα που αναφέρονται στον Λαϊφη:

Novasports.gr:

«Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με τον Τάσο Μητρόπουλο να παρακολουθεί τον παίκτη από κοντά. Ο 22χρονος αριστερός μπακ-χαφ της Ανόρθωσης φέρεται να αρέσει στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για τον παίκτη. Ο Λαΐφης ξεκίνησε την καριέρα του στην Ανόρθωση και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο 22χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές την εφετινή σεζόν».

Redder.gr:

«Ταξίδι στην Κύπρο φέρεται να πραγματοποίησε ο Τάσος Μητρόπουλος προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Κωνσταντίνο Λαϊφη.

Ο 22χρονος άσος της Ανόρθωσης αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ χαφ και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Γι΄αυτό το λόγο ο Τάσος Μητρόπουλος ταξίδεψε στην Κύπρο προκειμένου να τον δει και από κοντά να αγωνίζεται και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αξία του.

 Εξάλλου στόχος του Ολυμπιακού πριν από το να στραφεί σε λύσεις από το εξωτερικό, είναι να κοιτάξει τις περιπτώσεις που αξίζουν εντός των συνόρων και που μπορούν να ενισχύσουν τους Πειραιώτες».

Redgoal.gr:

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει ήδη και εξετάζουν διάφορες λύσεις για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που φέρονται να έχουν τσεκάρει είναι και ο Κωνσταντίνο Λαΐφης.   Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής», τον αριστερό μπακ της Ανόρθωσης φέρεται να παρακολούθησε για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδος ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος ταξίδεψε στην Κύπρο για να δει από κοντά τον 22χρονο άσο της «Μεγάλης Κυρίας».   Ο γεννημένος στις 19 Μαΐου 1993 αριστερός μπακ της Ανόρθωσης, θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου και τη φετινή περίοδο έχει αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια...

Sport-fm.gr:

Ποιον παίχτη φέρνει στο λιμάνι ο Μητρόπουλος

Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πάντα για τους Έλληνες ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Πάντα οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση εκείνων των παικτών που θεωρούν ότι μπορούν να σταθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Τάσος Μητρόπουλος – σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής» - ταξίδεψε στην Κύπρο για μεταγραφικό σκοπό των «ερυθρόλευκων» και φέρεται να τσέκαρε από κοντά τον Κωνσταντίνο Λαϊφη.

Πρόκειται για τον 22χρονο (γεννημένος στις 19 Μαΐου 1993) αριστερό μπακ-χαφ της Ανόρθωσης, ο οποίος θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα της χώρας. Ο νεαρός άσος έχει αναδειχθεί από την «Μεγάλη Κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου και φέτος έχει παίξει μόνο σε τέσσερα ματς. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top