ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το νεό τροχαίο ατύχημα μεταξύ δύο οχημάτων σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης (6/6) στην Ανθούπολη με αποτέλεσμα τρία πρόσωπα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (6/6) στην Ανθούπολη μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων.

Από την σύγκρουση τρία πρόσωπα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έχουν τις αισθήσεις τους.

Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο οδηγών εγκλωβίστηκε εντός του οχήματός του με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας όπου και τον απεγκλώβισε.

*Φωτογραφίες: Γεωργία Παππούτα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.