ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το νεό τροχαίο ατύχημα μεταξύ δύο οχημάτων σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης (6/6) στην Ανθούπολη με αποτέλεσμα τρία πρόσωπα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (6/6) στην Ανθούπολη μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων.

Από την σύγκρουση τρία πρόσωπα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έχουν τις αισθήσεις τους.

Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο οδηγών εγκλωβίστηκε εντός του οχήματός του με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας όπου και τον απεγκλώβισε.

*Φωτογραφίες: Γεωργία Παππούτα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE