ΕΛΛΑΔΑ: Συνελήφθη και ο τρίτος δραπέτης- Είχε ληστεύσει τον Λευτέρη Πανταζή

ΕΛΛΑΔΑ: Συνελήφθη και ο τρίτος δραπέτης- Είχε ληστεύσει τον Λευτέρη Πανταζή

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης 6/6 και ο τρίτος δραπέτης από τη Διεύθυνση Μεταγωγών στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

 

Πρόκειται για τον 35χρονο που συμμετείχε στη συμμορία των ληστών που είχαν εισβολή στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή.

Ο 35χρονος δραπέτης τον Απρίλιο του 2018 είχε εισβάλει με συνεργούς του στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή στην Βουλιαγμένη.

Τότε οι ληστές είχαν ακινητοποιήσει τις δύο οικιακές βοηθούς, άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ και ακριβά ρολόγια από την συλλογή του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE