ΕΛΛΑΔΑ: Συνελήφθη και ο τρίτος δραπέτης- Είχε ληστεύσει τον Λευτέρη Πανταζή

ΕΛΛΑΔΑ: Συνελήφθη και ο τρίτος δραπέτης- Είχε ληστεύσει τον Λευτέρη Πανταζή

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης 6/6 και ο τρίτος δραπέτης από τη Διεύθυνση Μεταγωγών στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

 

Πρόκειται για τον 35χρονο που συμμετείχε στη συμμορία των ληστών που είχαν εισβολή στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή.

Ο 35χρονος δραπέτης τον Απρίλιο του 2018 είχε εισβάλει με συνεργούς του στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή στην Βουλιαγμένη.

Τότε οι ληστές είχαν ακινητοποιήσει τις δύο οικιακές βοηθούς, άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ και ακριβά ρολόγια από την συλλογή του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE