Προτάθηκε ο Βαλεντίν Ρομπέρζ

Προτάθηκε ο Βαλεντίν Ρομπέρζ

Στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ο Γάλλος σέντερ μπακ Βαλεντίν Ρομπέρζ, σύμφωνα με τη NOVA (novasports.gr)…

Ο 32χρονος στόπερ αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών του κυπριακού πρωταθλήματος και ζήτησε να αποχωρήσει από τον Απόλλων Λεμεσού.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρώην παίκτης των Άρη, Σάντερλαντ, Ρεμς και Μαρίτιμο προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, με την περίπτωσή του να είναι -ωστόσο δύσκολη-.

Ο λόγος είναι ότι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2020 και αν δεν αποχωρήσει ως ελεύθερος, τότε υπάρχει η περίπτωση να ζητήσει χρήματα η ομάδα της Λεμεσού.

Πηγή: www.newspao.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE