‘ΚΕΡΑΥΝΟΙ’ Πρέσλι για Κύπρο: -Έσβησαν τα φώτα και έπεφταν μπουνιές» ΒΙΝΤΕΟ

‘ΚΕΡΑΥΝΟΙ’ Πρέσλι για Κύπρο: -Έσβησαν τα φώτα και έπεφταν μπουνιές» ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σκοτσέζος πρώην τεχνικός της Πάφου, Στίβεν Πρέσλι μίλησε στην thetimes.co.uk για τη θητεία του στο κυπριακό πρωτάθλημα και στον πάγκο της Πάφου και αναφέρθηκε σε ένα σοβαρό περιστατικό που έγινε μετά τον αγώνα Άρης-Πάφος.

Μέρος της συνέντευξης του στην thetimes.co.uk (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) είναι διαθέσιμο προς ανάγνωση (το υπόλοιπο πρέπει να είσαι συνδρομητής επί πληρωμή για να το δεις), όμως το απόσπασμα των δηλώσεων του αναφέρεται σε τσίρκο, απίστευτες σκηνές στο τούνελ του Τσιρείου και ξύλο μετά από το δεύτερο του παιχνίδι στον πάγκο της Πάφου μετά από νίκη εναντίον του Άρη.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE