«Κάνετε κάτι κύριε Πρόεδρε»- Συγκινεί η παράκληση του μικρού Λούκα στον Ν. Αναστασιάδη- VIDEO

«Κάνετε κάτι κύριε Πρόεδρε»- Συγκινεί η παράκληση του μικρού Λούκα στον Ν. Αναστασιάδη- VIDEO

Επίσκεψη στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 7/6 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Νίκος Αναστασιάδης, συνομίλησε με πολλούς ασθενείς που βρίσκονται στο Νοσοκομείο, θέλοντας να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις ανησυχίες των πολιτών τις πρώτες μέρες εφαρμογής του ΓεΣΥ.

Ανάμεσα σε αυτούς που συνομίλησε και κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες και ο μικρός Λούκας, ο οποίος χάρηκε όπως δήλωσε που γνώρισε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παρακαλώντας παράλληλα να κάνει κάτι για τους χώρους στάθμευσης των αναπήρων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο μικρός ήρωας που βρίσκεται καθηλωμένος σε τροχοκάθισμα τις θέσεις στάθμευσης για αναπήρους καταλαμβάνουν άλλοι συνάνθρωποι μας που δεν τις δικαιούνται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πολιτικό διαζύγιο ΑΚΕΛ-Ειρήνης Χαραλαμπίδου και τα σενάρια της επόμενης μέρας - Η δυσαρέσκεια του Στέφανου Στεφάνου

Το πολιτικό διαζύγιο ΑΚΕΛ-Ειρήνης Χαραλαμπίδου και τα σενάρια της επόμενης μέρας - Η δυσαρέσκεια του Στέφανου Στεφάνου

Σε κομβικό σημείο βρίσκονται οι σχέσεις του ΑΚΕΛ με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, καθώς εντός της ημέρας, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος για τη θέση της βουλεύτριας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Το ΑΚΕΛ προσανατολίζεται στη διαγραφή της, εξέλιξη που, θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας δεκαπενταετούς κοινοβουλευτικής πορείας εντός του κόμματος της Αριστεράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE