KYΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έμαθε ότι τον χωρίζει η αρραβωνιαστικιά του και επιχείρησε «βουτιά θανάτου» με το αυτοκίνητο

KYΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έμαθε ότι τον χωρίζει η αρραβωνιαστικιά του και επιχείρησε «βουτιά θανάτου» με το αυτοκίνητο

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 6/6 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο ήταν γύρω στις 23:30 όταν 24χρονος, θολωμένος από την απόφαση της συντρόφου του να χωρίσουν επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όπως μεταδίδεται πρόκειται για τον 24χρονο  Gizem Başçoban ο οποίος οδηγώντας το αυτοκίνητο του μέσα σε γκρεμό, βάθους 12 μέτρων θέλησε να κόψει το νήμα της ζωής του σε τόσο νεαρή ηλικία.

Αίτια όπως αναφέρεται ήταν η απόφαση της αρραβωνιαστικιάς του να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με το περιστατικό να αντιμετωπίζεται ως απόπειρα αυτοκτονίας και όχι ως τροχαίο ατύχημα.

Ο νεαρός ανασύρθηκε από το «λαβωμένο» όχημα και μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε Νοσοκομείο της Αμμοχώστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE