ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 26χρονου Νικόλα -Έχασε τις αισθήσεις σε καφετέρια -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 26χρονου Νικόλα -Έχασε τις αισθήσεις σε καφετέρια -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τη θλίψη σκόρπισε στους οικείους του Νικόλα Κλεάνθους, ο αιφνίδιος θάνατός του. Ο 26χρονος Νικόλας από την Λευκωσία ενώ βρισκόταν σε καφετέρια στην πρωτεύουσα με φιλικό του πρόσωπο έχασε τις αισθήσεις του και όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα έχασε τη ζωή του.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Ο άτυχος 26χρονος από την Λευκωσία, άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Τετάρτη (5/6) ενώ βρισκόταν σε καφετέρια με φιλικό του πρόσωπο.

Ξαφνικά, ένοιωσε αδυναμία με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να οδηγηθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Μάταια όμως, και παρόλες τις προσπάθειες των επί καθήκον ιατρών, δεν κατάφερε να γίνει κατορθωτή η ανάνηψή του, μιας και ο Νικόλας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η οποία ανέλαβε την νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 26χρονου, έχουν ληφθεί δείγματα (07/06)  για ιστολογικές και άλλες εξετάσεις ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα τα οποία πρόκειται να δώσουν «φως» στα αίτια θανάτου του Νικόλα.

Οδηγείται στην τελευταία του κατοικία

Η κηδεία του Νικόλα Κλεάνθους πραγματοποιείται την Παρασκευή (7/6) και η ώρα 17:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Λατσιά με παράκληση της οικογενείας όπως μην δεχθεί συλλυπητήρια ενώ να γίνονται εισφορές για την οικογένεια του εκλιπόντος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top