ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης σε 33χρονο που έκελεψε πρατήριο βενζίνης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης σε 33χρονο που έκελεψε πρατήριο βενζίνης

Ο κατηγορούμενος, τον Αύγουστο του 2018, φέρεται να διέρρηξε και να έκλεψε πρατήριο βενζίνης στην Λεμεσό. 

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων επέβαλε την Παρασκευή (7/6) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 33χρονο από την Επαρχία Λεμεσού, ο οποίος κρίθηκε ένοχος στην κατηγορία της διάρρηξης και της κλοπής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 33χρονος είχε συλληφθεί σε σχέση με διάρρηξη πρατηρίου βενζίνης στη Λεμεσό, τον Αύγουστο του 2018, από όπου κλάπηκε χρηματικό ποσό και άλλη περιουσία.

Για την υπόθεση είχε προκύψει μαρτυρία εναντίον του καταδικασθέντα, βάσει της οποίας συνελήφθη και σήμερα το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE