ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρόμπερτσον: «Η νίκη απέναντι στην Κύπρο, είναι το μοναδικό ζητούμενο»

Ρόμπερτσον: «Η νίκη απέναντι στην Κύπρο, είναι το μοναδικό ζητούμενο»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Σαββατιάτικου (08/06, 21:45) αγώνα με αντίπαλο την Εθνική Κύπρου για τα προκριματικά του Euro 2020, ο αρχηγός της Σκωτίας και ποδοσφαιριστής της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Λίβερπουλ, Άντριου Ρόμπερτσον.

Αναλυτικά:

«Θέλουμε να φέρουμε μία μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας και η νίκη απέναντι στην Κύπρο, είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Η πρόκριση σε ένα μεγάλο τουρνουά, θα είναι ένα τεράστιο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά γνωρίζουμε πόσο δύσκολο θα είναι.

Δεν μπορώ να σας πω πως θα νιώσουμε αν το πετύχουμε, αλλά ελπίζω να με ρωτήσετε ξανά σε ένα χρόνο, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα προκριματικά.

Νομίζαμε ότι γνωρίζαμε τι σημαίνει να κερδίσεις το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τώρα που το πετύχαμε με τη Λίβερπουλ, τα συναισθήματα είναι πολύ μεγαλύτερα απ΄ όσο θα μπορούσα να φανταστώ και εύχομαι να νιώσω τέτοιο συναίσθημα στο μέλλον και με την Εθνική ομάδα.

Προς το παρόν, το μόνο που μπορώ να πω είναι στο μυαλό μου έχω μόνο το πως θα προχωρήσουμε μπροστά.

Ο προπονητής νας είναι εξαιρετικός. Δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά, αλλά είμαι εντυπωσιασμένος. Δώσαμε έμφαση αρκετά στην τακτική, αλλά είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρεις όλα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τώρα θέλουμε ένα νέο ξεκίνημα στα προκριματικά για το Euro 2020 και μόνο τη νίκη σκεφτόμαστε απέναντι στην Κύπρο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top