Δεν έγινε η… μεταγραφή, αλλά ο ΑΠΟΕΛ του έστειλε φανέλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έγινε η… μεταγραφή, αλλά ο ΑΠΟΕΛ του έστειλε φανέλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κίνηση με… νόημα από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έστειλε στον Μπράντον Σμιθ, μία φανέλα των «γαλαζοκιτρίνων» με το όνομα του και τον αριθμό «4»!

Η κίνηση αυτή από πλευράς ΑΠΟΕΛ, έγινε επειδή το προηγούμενο διάστημα είχε «κυκλοφορήσει» η φήμη, ότι η Κυπριακή ομάδα είχε έρθει σε συμφωνία με τον δημοφιλή σχολιαστή FIFA Esports!

Ο Σμιθ πάντως, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος από αυτή την κίνηση των πρωταθλητών Κύπρου και τους ευχαρίστησε με το εξής σχόλιο:

«Ολοκληρώθηκε η συμφωνία. Χαίρομαι που υπέγραψα με το ΑΠΟΕΛ για την περίοδο της FIFA 20. Φυσικά αστειεύομαι… Αλλά είναι μία ωραία χειρονομία από την ομάδα.

Μετά από την εμφάνιση μου στις ειδήσεις, σχετικά με φήμες για μένα ότι συμφώνησα να είμαι ο επίσημος Esports pro, η ομάδα μου έστειλε μία προσωπική φανέλα. Ευχαριστώ παιδιά».

Η απάντηση του ΑΠΟΕΛ ήταν η ακόλουθη:

«Λοιπόν, όχι τώρα, αλλά σύντομα θα σε δούμε Μπράντον. Ο κόσμος της Esports είναι τεράστιος και σίγουρα το APOEL FC θα τον κάνει ακόμη μεγαλύτερο. Και εσείς θα μεταδίδετε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE