ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλυτη Ισπανία, εύκολα η Σουηδία με… πινελιά Μπεργκ

Απόλυτη Ισπανία, εύκολα η Σουηδία με… πινελιά Μπεργκ

Η Ισπανία έκανε το «3×3» στα προκριματικά του Euro, επικρατώντας 4-1 των Νήσων Φερόε, ενώ η Σουηδία «λύγισε» εύκολα (3-0) τη Μάλτα με τον Μπεργκ να βγάζει ασίστ. Τσίμπησε βαθμό στο 92’ η Ρουμανία. 

Έβγαλε την… υποχρέωση η Ισπανία, άνετα η Σουηδία, «τσίμπησε» βαθμό στις καθυστερήσεις η Ρουμανία.

Οι Ίβηρες επικράτησαν 4-1 στην έδρα των Νήσων Φερόε, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη από πολύ νωρίς και για την ακρίβεια από το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης και συνέχισαν με το απόλυτο στα προκριματικά του Euro 2020, έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ο Ράμος άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ίσκο και στο 19’ ο Νάβας έκανε το 2-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι επαναπαύτηκαν και το τέρμα του Όλσεν στο 30’ λειτούργησε σαν… καμπανάκι. Τέσσερα λεπτά μετά και έπειτα από προσπάθεια του Ίσκο και… παρεμβολή του Γκέτσον, που χρεώθηκε αυτογκόλ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ο Γκάγια στο 71’ σημείωσε το τέταρτο τέρμα της ομάδας του Λουίς Ενρίκε. Ουσιαστικά, δηλαδή, η Ισπανία ένιωσε μια μικρή και σύντομη πίεση μόνο κοντά στο πρώτο μισάωρο.

Η Σουηδία επικράτησε 3-0 της Μάλτας εντός έδρας και έφτασε τους 7 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις και βρίσκεται στο… κυνήγι της Ισπανίας. Μάλιστα, έβαλε και ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και νυν μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Μάρκους Μπεργκ την πινελιά του, αφού μόλις στο 2’ έβγαλε ασίστ Κουάισον, που άνοιξε το σκορ. Στο 69’ ο 33χρονος επιθετικός έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού. Στο 50’ ο Κλάεσον έφερε πιο κοντά στη νίκη τους Σκανδιναβούς, ενώ ο Άισακ της Βίλεμ σφράγισε τη νίκη με το γκολ του στο 81ο λεπτό.

Την… μπουκιά από το στόμα της Νορβηγίας πήρε η Ρουμανία (2-2). Η ομάδα του Κόντρα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο 70’, με τέρμα του πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ταρίκ Ελιουνούσι (56’) και του Όντεγκααρντ, αλλά με αντεπίθεση στο τελευταίο τέταρτο κατάφερε να φύγει με τον βαθμό το Όσλο ελέω Κεσερού, που «χτύπησε» στο 77’ και στο 90+2’.

Πηγή: Sport-fm.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top