ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται καταιγίδες - Πτώση και της θερμοκρασίας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται καταιγίδες - Πτώση και της θερμοκρασίας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από το Σάββατο 8/6 το βράδυ αναµένεται σκόνη στην ατµόσφαιρα, η οποία υποχωρεί το βράδυ της ∆ευτέρας 10/6.

Το Σάββατο 8/6 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 29 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ αλλά αρχικά τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 9/6 θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις αλλά το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Νεφώσεις όµως, που θα αναπτύσσονται το απόγευµα στα ορεινά, δυνατό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα.

Τη ∆ευτέρα 10/6 και την Τρίτη 11/6 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Νεφώσεις όµως, που θα αναπτύσσονται το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή, παραµένοντας πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους, ενώ τη ∆ευτέρα και την Τρίτη θα σηµειώσει σταδιακή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυµανθεί γύρω στους κλιµατικούς µέσους όρους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top