ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα 'δίκτυα' της Τροχαίας δύο Ε/κ οδηγοί - Στο Τμήμα για να κατηγορηθούν

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα 'δίκτυα' της Τροχαίας δύο Ε/κ οδηγοί - Στο Τμήμα για να κατηγορηθούν

Υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών οδηγούσαν δύο Ελληνοκύπριοι ηλικίας 46 και 31 ετών. 

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ωρών 23.00 και 24.00 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (7/6), περίπολα της τροχαίας Λεμεσού που διεξήγαγαν τροχονομικούς ελέγχους ανέκοψαν για έλεγχο, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις δύο αυτοκίνητα.

Το ένα αυτοκίνητο οδηγείτο από 46χρονο και το άλλο από 31 ετών άντρα.

Σε νάρκοτεστ που τους έγινε βρέθηκαν θετικοί, έτσι οδηγήθηκαν στα γραφεία της τροχαίας Λεμεσού για έναρξη διαδικασίας εναντίον τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.