Ανατρεπτικό το βραδινό show που ετοιμάζουν για Αριστοτέλους - Θυμίζει «Πάμε πακέτο»

Ανατρεπτικό το βραδινό show που ετοιμάζουν για Αριστοτέλους - Θυμίζει «Πάμε πακέτο»

Ένα φινλανδικό format του 2014, είναι το βραδινό σόου που ανέλαβε να παρουσιάσει η Χριστιάνα Αριστοτέλους στον Alpha.

Σύμφωνα με το ‘Tv Mania’ πρόκειται για το «Soundtrack of Love» και το concept του συνδυάζει τραγούδι με ανθρώπινες ιστορίες τύπου «Πάμε πακέτο».

Κάθε επεισόδιο, θα έχει 6 με 10 ιστορίες που θα λέγονται με τραγούδια. Συνεργείο της εκπομπής, με τραγουδιστή και μπάντα θα αιφνιδιάζει τον ανυποψίαστο συμμετέχοντα με τραγούδι που του αφιερώνει ένας δικός του άνθρωπος και έχει ταυτιστεί με την κοινή πορεία τους στη ζώη.

Το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίζει το καλύτερο της βραδιάς και η αποκάλυψη του νικητή θα γίνεται live.

Η πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται στις 28 Σεπτεμβρίου και είναι προγραμματισμένα 12 επεισόδια.

Στην εκπομπή θα συμμετέχουν διάσημοι και μη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.