Ανατρεπτικό το βραδινό show που ετοιμάζουν για Αριστοτέλους - Θυμίζει «Πάμε πακέτο»

Ανατρεπτικό το βραδινό show που ετοιμάζουν για Αριστοτέλους - Θυμίζει «Πάμε πακέτο»

Ένα φινλανδικό format του 2014, είναι το βραδινό σόου που ανέλαβε να παρουσιάσει η Χριστιάνα Αριστοτέλους στον Alpha.

Σύμφωνα με το ‘Tv Mania’ πρόκειται για το «Soundtrack of Love» και το concept του συνδυάζει τραγούδι με ανθρώπινες ιστορίες τύπου «Πάμε πακέτο».

Κάθε επεισόδιο, θα έχει 6 με 10 ιστορίες που θα λέγονται με τραγούδια. Συνεργείο της εκπομπής, με τραγουδιστή και μπάντα θα αιφνιδιάζει τον ανυποψίαστο συμμετέχοντα με τραγούδι που του αφιερώνει ένας δικός του άνθρωπος και έχει ταυτιστεί με την κοινή πορεία τους στη ζώη.

Το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίζει το καλύτερο της βραδιάς και η αποκάλυψη του νικητή θα γίνεται live.

Η πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται στις 28 Σεπτεμβρίου και είναι προγραμματισμένα 12 επεισόδια.

Στην εκπομπή θα συμμετέχουν διάσημοι και μη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Σε γενική ανασκόπηση και προεργασία των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση των δύο ηγετών, προέβησαν την Τετάρτη ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, σε συνάντησή τους την Τετάρτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE