ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι… ΠΑΙΧΤΗΚΕ με Ζόραν Μιλίνκοβιτς και ομάδα

Τι… ΠΑΙΧΤΗΚΕ με Ζόραν Μιλίνκοβιτς και ομάδα

Θυμάστε τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς; Ο Σέρβος τεχνικός κι άλλοτε κόουτς του Άρη, παραμένει χωρίς ομάδα έπειτα από το τέλος της συνεργασίας του με την Ραντ τον περασμένο Νοέμβριο.

Προ ημερών του προτάθηκε από ελληνικό μανατζερικό γραφείο να τον προτείνουν στην ΑΕΛ, προτού οι «βυσσινί» φέρουν στον Πηνειό τον Γκόρνταν Πέτριτς.

Ωστόσο κάνοντας προσωπικό…ρεπορτάζ για τα ήθη και έθιμα που επικρατούν στην θεσσαλική ομάδα, ο 50χρονος κόουτς δεν έδειξε «ζεστός» στην προοπτική της συνεργασίας με την ΑΕΛ.

Κι έτσι το βιογραφικό του δεν έφτασε στον Πηνειό, προκειμένου να…φλερτάρει με τον πάγκο της ΑΕΛ και το θέμα έκλεισε προτού καν ανοίξει.

Αυτά, για την ιστορία.

Πηγή: www.marca-sl.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top