Απεβίωσε ο Ανδρέας Κηπέρας

Απεβίωσε ο Ανδρέας Κηπέρας

Ο Ανδρέας Κηπέρας, τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

O Ανδρέας Κηπέρας, πρόσφερε τα μέγιστα στην Ομόνοια και το 'Ηλίας Πούλλος' για αρκετά χρόνια, από το πόστο του φροντιστή των γηπέδων.

Ήταν αρκετά αγαπητός στον κόσμο της ομάδας, όπως και στους ποδοσφαιριστές που έζησαν στο προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας, τα χρόνια που ήταν υπό την φροντίδα του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Ιωάννου Κηπέρα, απεβίωσε το Σάββατο (8/6). 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE