Απεβίωσε ο Ανδρέας Κηπέρας

Απεβίωσε ο Ανδρέας Κηπέρας

Ο Ανδρέας Κηπέρας, τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

O Ανδρέας Κηπέρας, πρόσφερε τα μέγιστα στην Ομόνοια και το 'Ηλίας Πούλλος' για αρκετά χρόνια, από το πόστο του φροντιστή των γηπέδων.

Ήταν αρκετά αγαπητός στον κόσμο της ομάδας, όπως και στους ποδοσφαιριστές που έζησαν στο προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας, τα χρόνια που ήταν υπό την φροντίδα του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Ιωάννου Κηπέρα, απεβίωσε το Σάββατο (8/6). 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE