Απεβίωσε ο Ανδρέας Κηπέρας

Απεβίωσε ο Ανδρέας Κηπέρας

Ο Ανδρέας Κηπέρας, τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

O Ανδρέας Κηπέρας, πρόσφερε τα μέγιστα στην Ομόνοια και το 'Ηλίας Πούλλος' για αρκετά χρόνια, από το πόστο του φροντιστή των γηπέδων.

Ήταν αρκετά αγαπητός στον κόσμο της ομάδας, όπως και στους ποδοσφαιριστές που έζησαν στο προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας, τα χρόνια που ήταν υπό την φροντίδα του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Ιωάννου Κηπέρα, απεβίωσε το Σάββατο (8/6). 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE