Απεβίωσε ο Ανδρέας Κηπέρας

Απεβίωσε ο Ανδρέας Κηπέρας

Ο Ανδρέας Κηπέρας, τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

O Ανδρέας Κηπέρας, πρόσφερε τα μέγιστα στην Ομόνοια και το 'Ηλίας Πούλλος' για αρκετά χρόνια, από το πόστο του φροντιστή των γηπέδων.

Ήταν αρκετά αγαπητός στον κόσμο της ομάδας, όπως και στους ποδοσφαιριστές που έζησαν στο προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας, τα χρόνια που ήταν υπό την φροντίδα του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Ιωάννου Κηπέρα, απεβίωσε το Σάββατο (8/6). 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στην πρωτεύουσα μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, αναστατώνοντας τη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE