Απεβίωσε ο Ανδρέας Κηπέρας

Απεβίωσε ο Ανδρέας Κηπέρας

Ο Ανδρέας Κηπέρας, τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

O Ανδρέας Κηπέρας, πρόσφερε τα μέγιστα στην Ομόνοια και το 'Ηλίας Πούλλος' για αρκετά χρόνια, από το πόστο του φροντιστή των γηπέδων.

Ήταν αρκετά αγαπητός στον κόσμο της ομάδας, όπως και στους ποδοσφαιριστές που έζησαν στο προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας, τα χρόνια που ήταν υπό την φροντίδα του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Ιωάννου Κηπέρα, απεβίωσε το Σάββατο (8/6). 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE