Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους – Την έδεσε και τη βίασε με μπουκάλι

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους – Την έδεσε και τη βίασε με μπουκάλι

Σοβαρή καταγγελία εναντίον 62χρονου έκανε νεαρή κοπέλα στη Χαλκίδα.

Σκηνές απίστευτης βίας κατήγγειλε μία 26χρονη, την Παρασκευή 07/06, στην Ασφάλεια Χαλκίδας, όταν πήγε να καταθέσει μήνυση εναντίον ενός 62χρονου.

Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι ο άνδρας της επιτέθηκε και τη βίασε την Τετάρτη 05/06.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μεταξύ θύματος και δράστη υπήρχε κάποια γνωριμία στο παρελθόν.

Όπως κατήγγειλε η 26χρονη το απόγευμα της Τετάρτης 05/06 την ώρα που περπατούσε σε μια οδό της Χαλκίδας, ο 62χρονος την πλησίασε και δια της βίας την έσυρε μέσα σε μια εγκαταλελειμμένη οικοδομή.

Εκεί ο 62χρονος την έδεσε με σχοινί, της έκλεισε το στόμα με ταινία και στη συνέχεια αφού της έβγαλε τα ρούχα τη βίασε με ένα μπουκάλι.

Η 26χρονη μετά από ώρα κατάφερε να λυθεί και να πάει μόνη της στο νοσοκομείο της πόλης.

Όταν βγήκε, το πρωί της Παρασκευής 07/06, πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 62χρονου.

Ο δράστης αναζητείται για να συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974, η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσίευσε βίντεο και μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας ότι η κατοχή μέρους της Κύπρου συνεχίζεται και επαναβεβαιώνοντας τη θέση της για επίλυση του Κυπριακού στη βάση του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.