Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους – Την έδεσε και τη βίασε με μπουκάλι

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους – Την έδεσε και τη βίασε με μπουκάλι

Σοβαρή καταγγελία εναντίον 62χρονου έκανε νεαρή κοπέλα στη Χαλκίδα.

Σκηνές απίστευτης βίας κατήγγειλε μία 26χρονη, την Παρασκευή 07/06, στην Ασφάλεια Χαλκίδας, όταν πήγε να καταθέσει μήνυση εναντίον ενός 62χρονου.

Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι ο άνδρας της επιτέθηκε και τη βίασε την Τετάρτη 05/06.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μεταξύ θύματος και δράστη υπήρχε κάποια γνωριμία στο παρελθόν.

Όπως κατήγγειλε η 26χρονη το απόγευμα της Τετάρτης 05/06 την ώρα που περπατούσε σε μια οδό της Χαλκίδας, ο 62χρονος την πλησίασε και δια της βίας την έσυρε μέσα σε μια εγκαταλελειμμένη οικοδομή.

Εκεί ο 62χρονος την έδεσε με σχοινί, της έκλεισε το στόμα με ταινία και στη συνέχεια αφού της έβγαλε τα ρούχα τη βίασε με ένα μπουκάλι.

Η 26χρονη μετά από ώρα κατάφερε να λυθεί και να πάει μόνη της στο νοσοκομείο της πόλης.

Όταν βγήκε, το πρωί της Παρασκευής 07/06, πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 62χρονου.

Ο δράστης αναζητείται για να συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE