«Άναψε φωτιές» στον Νεκτάριο η Ευριπίδου με το κόκκινο μαγιό της – VIDEO

«Άναψε φωτιές» στον Νεκτάριο η Ευριπίδου με το κόκκινο μαγιό της – VIDEO

Ένα στόρι όλο φωτιά, με τη θερμοκρασία να φτάνει στον Θεό.

Ο λόγος για τον σύζυγο της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, ποδοσφαιριστή Νεκτάριο Αλεξάνδρου ο οποίος εξυμνεί την ομορφιά της γυναίκας του με ένα στόρι στο Instagram.

Ο Νεκτάριος και η οικογένειά του μετέβησαν για ολιγοήμερες διακοπές στον Πρωταρά όπου απολαμβάνει τον ήλιο του καλοκαιριού, ενώ η οικογένειά του κολυμπούσε στην πισίνα του χώρου, με τον ποδοσφαιριστή να βιντεοσκοπεί τη σύζυγό του την ώρα που εξέρχεται της πισίνας σε ένα στόρι, όλο φωτιά!

Δείτε το βίντεο:

www.youtube.com/watch?v=81eFvzUsoLs

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία που χαρακτηρίζεται από αυξημένη αβεβαιότητα και εμφανή στασιμότητα στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE