ΛΕΜΕΣΟΣ: Ληστεία σε γνωστό αρτοποιείο – Ανθρωποκυνηγητό από πολίτη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ληστεία σε γνωστό αρτοποιείο – Ανθρωποκυνηγητό από πολίτη

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της Κυριακής 09/06, άγνωστος άνδρας, εισήλθε σε αρτοποιείο στη Λεμεσό και αφού άνοιξε το ταμείο, έκλεψε χρηματικό ποσό.

Υπάλληλος του αρτοποιείου προσπάθησε να τον ανακόψει, με αποτέλεσμα ο δράστης να την σπρώξει και να καταφέρει να διαφύγει.

Κατά την έξοδο του από το αρτοποιείο, έγινε αντιληπτός από πολίτη, ο οποίος τον καταδίωξε και τον ανέκοψε, καταφέρνοντας να του αποσπάσει μέρος του χρηματικού ποσού, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον ακινητοποιήσει.

Ο δράστης, ο οποίος διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, περιγράφεται, ως ηλικίας 30 ετών περίπου, ύψους 1.75μ. περίπου, μελαχρινός, με μαύρα κοντά μαλλιά (κουρεμένα) και φορούσε μαύρο κοντό παντελόνι και μαύρη κοντομάνικη φανέλα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE