ΛΕΜΕΣΟΣ: Ληστεία σε γνωστό αρτοποιείο – Ανθρωποκυνηγητό από πολίτη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ληστεία σε γνωστό αρτοποιείο – Ανθρωποκυνηγητό από πολίτη

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της Κυριακής 09/06, άγνωστος άνδρας, εισήλθε σε αρτοποιείο στη Λεμεσό και αφού άνοιξε το ταμείο, έκλεψε χρηματικό ποσό.

Υπάλληλος του αρτοποιείου προσπάθησε να τον ανακόψει, με αποτέλεσμα ο δράστης να την σπρώξει και να καταφέρει να διαφύγει.

Κατά την έξοδο του από το αρτοποιείο, έγινε αντιληπτός από πολίτη, ο οποίος τον καταδίωξε και τον ανέκοψε, καταφέρνοντας να του αποσπάσει μέρος του χρηματικού ποσού, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον ακινητοποιήσει.

Ο δράστης, ο οποίος διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, περιγράφεται, ως ηλικίας 30 ετών περίπου, ύψους 1.75μ. περίπου, μελαχρινός, με μαύρα κοντά μαλλιά (κουρεμένα) και φορούσε μαύρο κοντό παντελόνι και μαύρη κοντομάνικη φανέλα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE