ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μπούκαραν» στην οικία του και τον λήστεψαν – Πήραν ακόμη και το όχημα του

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μπούκαραν» στην οικία του και τον λήστεψαν – Πήραν ακόμη και το όχημα του

Διάρρηξη κατοικίας και κλοπή αυτοκινήτου.

Καταγγέλθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 09/06 στην Αστυνομία, από κάτοικο επαρχίας Λεμεσού, ότι μεταξύ των ωρών 3μ.μ. και 1.50πμ., στις 8/9/6/2019, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα, όπως τηλεόραση, κινητό τηλέφωνο κ.ά.

Επίσης, οι δράστες πήραν τα κλειδιά και έκλεψαν το αυτοκίνητό του, μάρκας MAZDA FAMILIA, μαύρου χρώματος, με αριθμούς εγγραφής ΕΖΗ 668, αξίας 1,200 ευρώ περίπου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE