ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μπούκαραν» στην οικία του και τον λήστεψαν – Πήραν ακόμη και το όχημα του

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μπούκαραν» στην οικία του και τον λήστεψαν – Πήραν ακόμη και το όχημα του

Διάρρηξη κατοικίας και κλοπή αυτοκινήτου.

Καταγγέλθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 09/06 στην Αστυνομία, από κάτοικο επαρχίας Λεμεσού, ότι μεταξύ των ωρών 3μ.μ. και 1.50πμ., στις 8/9/6/2019, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα, όπως τηλεόραση, κινητό τηλέφωνο κ.ά.

Επίσης, οι δράστες πήραν τα κλειδιά και έκλεψαν το αυτοκίνητό του, μάρκας MAZDA FAMILIA, μαύρου χρώματος, με αριθμούς εγγραφής ΕΖΗ 668, αξίας 1,200 ευρώ περίπου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE