ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μπούκαραν» στην οικία του και τον λήστεψαν – Πήραν ακόμη και το όχημα του

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μπούκαραν» στην οικία του και τον λήστεψαν – Πήραν ακόμη και το όχημα του

Διάρρηξη κατοικίας και κλοπή αυτοκινήτου.

Καταγγέλθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 09/06 στην Αστυνομία, από κάτοικο επαρχίας Λεμεσού, ότι μεταξύ των ωρών 3μ.μ. και 1.50πμ., στις 8/9/6/2019, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα, όπως τηλεόραση, κινητό τηλέφωνο κ.ά.

Επίσης, οι δράστες πήραν τα κλειδιά και έκλεψαν το αυτοκίνητό του, μάρκας MAZDA FAMILIA, μαύρου χρώματος, με αριθμούς εγγραφής ΕΖΗ 668, αξίας 1,200 ευρώ περίπου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE