ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΤΩΜΑ: Πολίτης εντόπισε την σορό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΤΩΜΑ: Πολίτης εντόπισε την σορό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολίτης εντόπισε αρχικά την πυρκαγιά και στην συνέχεια την ανθρώπινη σορό στο χωράφι. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτης τηλεφώνησε γύρω στις 19:00 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την ύπαρξη πυρκαγιάς που είχε αντιληφθεί σε μπάλα σανού σε χωράφι που βρίσκεται στη περιοχή Σοφτάδες του χωριού Κιβισίλι, σε απόσταση 200 μέτρων από τη θάλασσα.

Όταν ο πολίτης κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να διαπιστώσει από κοντά την έκταση της φωτιάς, αντιλήφθηκε ότι στην μπάλα σανού υπήρχε ένα ανθρώπινο πτώμα που ήταν δεμένο.

Αμέσως ο πολίτης ειδοποίησε την Αστυνομία και επί τόπου έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και του ΤΑΕ Αρχηγείου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας και μέλη άλλων Υπηρεσιών της Δύναμης.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. 

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE