ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε 35χρονο Ε/κ ότι τον απείλησε να αποσύρει υπόθεση στο δικαστήριο - 'Θα σου κάμω κακό'

ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε 35χρονο Ε/κ ότι τον απείλησε να αποσύρει υπόθεση στο δικαστήριο - 'Θα σου κάμω κακό'

Υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, απειλής και δημόσιας εξύβρισης, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 55χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι χθες το μεσημέρι, τον πλησίασε 35χρονος Ε/κ με τον οποίο έχουν υποθέσεις στο Δικαστήριο, ο οποίος φέρεται να τον απείλησε να αποσύρει την υπόθεση που έχει στο Δικαστήριο γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα του κάνει "κακό".

Ο 55χρονος μετέβη στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και κατήγγειλε την υπόθεση και η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 35χρονου, που καταζητείται.

Οι εξετάζεις συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE