ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε 35χρονο Ε/κ ότι τον απείλησε να αποσύρει υπόθεση στο δικαστήριο - 'Θα σου κάμω κακό'

ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε 35χρονο Ε/κ ότι τον απείλησε να αποσύρει υπόθεση στο δικαστήριο - 'Θα σου κάμω κακό'

Υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, απειλής και δημόσιας εξύβρισης, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 55χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι χθες το μεσημέρι, τον πλησίασε 35χρονος Ε/κ με τον οποίο έχουν υποθέσεις στο Δικαστήριο, ο οποίος φέρεται να τον απείλησε να αποσύρει την υπόθεση που έχει στο Δικαστήριο γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα του κάνει "κακό".

Ο 55χρονος μετέβη στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και κατήγγειλε την υπόθεση και η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 35χρονου, που καταζητείται.

Οι εξετάζεις συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE