ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε 35χρονο Ε/κ ότι τον απείλησε να αποσύρει υπόθεση στο δικαστήριο - 'Θα σου κάμω κακό'

ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε 35χρονο Ε/κ ότι τον απείλησε να αποσύρει υπόθεση στο δικαστήριο - 'Θα σου κάμω κακό'

Υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, απειλής και δημόσιας εξύβρισης, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 55χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι χθες το μεσημέρι, τον πλησίασε 35χρονος Ε/κ με τον οποίο έχουν υποθέσεις στο Δικαστήριο, ο οποίος φέρεται να τον απείλησε να αποσύρει την υπόθεση που έχει στο Δικαστήριο γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα του κάνει "κακό".

Ο 55χρονος μετέβη στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και κατήγγειλε την υπόθεση και η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 35χρονου, που καταζητείται.

Οι εξετάζεις συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.