ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε 35χρονο Ε/κ ότι τον απείλησε να αποσύρει υπόθεση στο δικαστήριο - 'Θα σου κάμω κακό'

ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε 35χρονο Ε/κ ότι τον απείλησε να αποσύρει υπόθεση στο δικαστήριο - 'Θα σου κάμω κακό'

Υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, απειλής και δημόσιας εξύβρισης, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 55χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι χθες το μεσημέρι, τον πλησίασε 35χρονος Ε/κ με τον οποίο έχουν υποθέσεις στο Δικαστήριο, ο οποίος φέρεται να τον απείλησε να αποσύρει την υπόθεση που έχει στο Δικαστήριο γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα του κάνει "κακό".

Ο 55χρονος μετέβη στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και κατήγγειλε την υπόθεση και η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 35χρονου, που καταζητείται.

Οι εξετάζεις συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE