ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε 35χρονο Ε/κ ότι τον απείλησε να αποσύρει υπόθεση στο δικαστήριο - 'Θα σου κάμω κακό'

ΠΑΦΟΣ: Κατήγγειλε 35χρονο Ε/κ ότι τον απείλησε να αποσύρει υπόθεση στο δικαστήριο - 'Θα σου κάμω κακό'

Υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, απειλής και δημόσιας εξύβρισης, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 55χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι χθες το μεσημέρι, τον πλησίασε 35χρονος Ε/κ με τον οποίο έχουν υποθέσεις στο Δικαστήριο, ο οποίος φέρεται να τον απείλησε να αποσύρει την υπόθεση που έχει στο Δικαστήριο γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα του κάνει "κακό".

Ο 55χρονος μετέβη στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και κατήγγειλε την υπόθεση και η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 35χρονου, που καταζητείται.

Οι εξετάζεις συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE