Σοκαρισμένος από την εικονική πραγματικότητα- Έτρεξε να γλυτώσει φωνάζοντας- VIDEO

Σοκαρισμένος από την εικονική πραγματικότητα- Έτρεξε να γλυτώσει φωνάζοντας- VIDEO

Κραυγάζοντας πετάχτηκε από την καρέκλα φορώντας τον ειδικό εξοπλισμό εικονικής πραγματικότητας ακόμη στο κεφάλι του, για να καταλήξει σε κατάσταση σοκ στους θεατές που έσπευσαν να τον καθησυχάσουν.

Μάλλον πρόκειται για την πρώτη εμπειρία ενός νεαρού άντρα από την Υεμένη, ο οποίος θέλησε να βιώσει ένα από τα τελευταία και πιο εντυπωσιακά επιτεύγματα της τεχνολογίας, την εικονική πραγματικότητα.

Ενώ ο άντρας, μαζί με άλλους πολίτες παρακολουθεί οπτικό υλικό εικονικής πραγματικότητας, ξεκινά να κουνά σαστισμένος τα πόδια του, για να πεταχτεί φωνάζοντας μερικά δευτερόλεπτα αργότερα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Liveleak την Κυριακή (9/6), παρευρισκόμενοι που είδαν τι έπαθε ο νεαρός, αφού “δραπέτευσε” από την εικονική πραγματικότητα, τον χαϊδεύουν στο κεφάλι χαμογελώντας, προσπαθώντας να τον καθησυχάσουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE