Σοκαρισμένος από την εικονική πραγματικότητα- Έτρεξε να γλυτώσει φωνάζοντας- VIDEO

Σοκαρισμένος από την εικονική πραγματικότητα- Έτρεξε να γλυτώσει φωνάζοντας- VIDEO

Κραυγάζοντας πετάχτηκε από την καρέκλα φορώντας τον ειδικό εξοπλισμό εικονικής πραγματικότητας ακόμη στο κεφάλι του, για να καταλήξει σε κατάσταση σοκ στους θεατές που έσπευσαν να τον καθησυχάσουν.

Μάλλον πρόκειται για την πρώτη εμπειρία ενός νεαρού άντρα από την Υεμένη, ο οποίος θέλησε να βιώσει ένα από τα τελευταία και πιο εντυπωσιακά επιτεύγματα της τεχνολογίας, την εικονική πραγματικότητα.

Ενώ ο άντρας, μαζί με άλλους πολίτες παρακολουθεί οπτικό υλικό εικονικής πραγματικότητας, ξεκινά να κουνά σαστισμένος τα πόδια του, για να πεταχτεί φωνάζοντας μερικά δευτερόλεπτα αργότερα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Liveleak την Κυριακή (9/6), παρευρισκόμενοι που είδαν τι έπαθε ο νεαρός, αφού “δραπέτευσε” από την εικονική πραγματικότητα, τον χαϊδεύουν στο κεφάλι χαμογελώντας, προσπαθώντας να τον καθησυχάσουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE