ΕΛΛΑΔΑ: Επιθέσεις εμπρησμού σε τουρκικά διπλωματικά οχήματα

ΕΛΛΑΔΑ: Επιθέσεις εμπρησμού σε τουρκικά διπλωματικά οχήματα

Δύο εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, σε αυτοκίνητα που ανήκουν στο τουρκικό διπλωματικό σώμα.

Συγκεκριμένα, στις 4:45, άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό σε διπλωματικό όχημα Τούρκου δικηγόρου με αποτέλεσμα αυτό να καεί ολοσχερώς και να προκληθούν ζημιές δύο ακόμη παρακείμενα οχήματα.

Λίγη ώρα αργότερα πυρκαγιά από εμπρηστικό μηχανισμό σημειώθηκε σε ένα ακόμα τουρκικό διπλωματικό όχημα, το οποίο, επίσης, κάηκε ολοσχερώς.

Η αστυνομία διερευνά και τις δύο υποθέσεις.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης από τις διεθνείς αγορές προς την κυπριακή οικονομία χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την υπερκάλυψη κατά 16 φορές της πρόσφατης έκδοσης ομολόγου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι προσφορές ανήλθαν στα 16,5 δισεκατομμύρια ευρώ, για άντληση 1 δισεκατομμυρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE